Conscious Connected Breathwork

online Mindfulness studio

Conscious Connected Breathwork er en pusteteknikk som involverer en dyp og kontinuerlig pusterytme uten pauser mellom innpust og utpust. Denne metoden fokuserer på å forbedre oksygentilførselen og sirkulasjonen, samt å åpne opp for undertrykte følelser og fremme emosjonell helbredelse og personlig utvikling.

👉🏻Start din mindfulnessreise!

Conscious Connected Breathwork – fire grunnleggende komponenter

 • Ingen pauser mellom inn- og utpust.
 • Puster med diafragma (mellomgulvet/magen): aktiv pust inn i magen med avslappet utvidelse av brystet.
 • Avslappet utpust: Utpusten er en passiv handling (slipp taket).
 • Pustekanal: pust inn og ut gjennom samme kanal, nesen eller munnen. Ikke kombinere nese- og munnpust.

Når vi manipulerer pusten vår med Conscious Connected Breathwork virker pusten helbredende. Når vi legger til en positiv intensjon og fokuserer energien under pustearbeidet kan vi jobbe dypt i våre bevissthetsnivåer og frigjøre undertrykte følelser og traumer.

Breathwork modalitet og protokoll

Når vi leser og hører om breathwork så kommer ofte begrepene modalitet og protokoll opp. Forenklet kan vi si at modalitet er navnet og metoden og protokoll er det vi gjør under pusteprosessen.

Så Lumi Conscious Connected Breathwork er Modalitet. Protokollen er pusteteknikken inn og ut gjennom munnen, med musikk, med coaching, med urskrik, med hjerteåpner og meditasjon.

Fordeler med Conscious Connected Breathwork

 1. Redusere stress og angst
 2. Øke energinivået og forbedre konsentrasjonen
 3. Forbedre søvnkvaliteten
 4. Øke bevisstheten og fremme emosjonell helbredelse
 5. Bidra til å frigjøre undertrykte følelser og traumer
 6. Fremme avslapning og redusere fysiske spenninger i kroppen
 7. Forbedre immunsystemet og styrke kroppens evne til å bekjempe sykdommer
 8. Forbedre følelsen av tilstedeværelse og forbindelse med omgivelsene og andre mennesker.

Det er viktig å merke seg at effektene av breathwork kan variere fra person til person.

Vi kjenner alle på stress og angst på et eller annet tidspunkt i livet. Breathwork er den beste måten å fjerne stress og angst rakst og effektivt fra nervesystemet. Du vil føle deg lettere enn noen gang før, og du vil være i stand til å håndtere det som kommer. Du har overlevd alle de vanskeligste dagene dine og du er sterkere enn du tror. Det er på tide å leve i nåtiden og ikke kverne over fortiden og bekymre deg for fremtiden. Vi puster alle grunt inn i brystet, noe som aktiverer det sympatiske nervesystemet og fremmer engstelse og angst. Bare det å begynne å puste dypt inn i magen vil få deg til å slappe av.

Engstelse og angst kan være smittsomt og den største gaven vi kan gi oss selv er å være tilstede i øyeblikket og være et forbilde for andre. Hvis du kan gi slipp på stress, angst og frykt, så kan du hjelpe andre rundt deg som kanskje sliter. Du må først ta på deg oksygenmasken før du kan hjelpe personen ved siden av deg.

👉🏻Start din mindfulnessreise!

Den korte historien til Conscious Connected Breathwork

 • Conscious Connected Breathwork bruker en kjernepraksis med bevisst pusting uten pauser mellom inn/ut og ut/inn -pust.
 • Dette forårsaker endringer i fysiologien vår som lar oss utforske endrede bevissthetstilstander.
 • Vi får en dyp bevissthet om oss selv og vår forbindelse med oss selv, andre og naturen utvikler seg og gir grunnlag for dyp personlig utvikling.
 • Ulike modaliteter/metoder kan legge til  lyd, du gjør noe fysisk, vann, affirmasjoner og coaching som gjør at Conscious Connected Breathwork har utviklet seg i disse praksisene med en kraftig psykoterapeutisk tilnærming.
 • Conscious Connected Breathwork-teknikker inkluderer for eksempel teknikker som Rebirthing, Holotropic Breathwork, Integrative Breathwork, Shamanic Breathwork, Transformational Breath®, Clarity Breathwork og mange flere.
 • Lumi Conscious Connected Breathwork-teknikken er at vi puster gjennom munnen, bruker musikk/lyd og coaching under pustearbeidet.

Karl Henrik Lundh
Gründer Lumi Mindfulness

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.