Breathwork – emosjonell detox 14.mars

Negative følelser og traumer kan sette seg fast i nervesystemet vårt, og de fleste av oss aner ikke at det er der inne. Pustearbeidet er ofte det største og mest kraftfulle steget i din reise mot helbredelse og egenkjærlighet. I denne breathwork-klassen har vi fokus på emosjonell detox og gir slipp på stress og engstelse for å se alle de mulighetene ligger foran oss.

Praktisk informasjon
Dato
: tirsdag 14. mars
Klokkeslett: 19.00 – 20.15
Sted: zoom
Varighet: ca 1.15 minutter
Pris: 250,-

Viktig – slik gjør vi det!
Du registrerer deg ved å kjøpe dette produktet! Når du har gjennomført kjøpet sender jeg deg informasjon du trenger for å logge deg på zoom.

Det er veldig viktig at du sørger for at du har Zoom oppdatert på enheten din (telefon, nettbrett, datamaskin) og logger på 10 minutter før vi starter for å være sikker på at du ikke har noen problemer med å logge på Zoom.

Det er 72 timers reprise tilgjengelig etter timen. Jeg sender deg en link på e-post når den er klar.

Alt salg er endelig. Det gis ingen refusjoner, bytte eller overføringer. Vennligst ikke send e-post og spør. Det er det samme som med konsertbilletter. Du kan selge dem videre eller gi dem bort til noen som vil være evig takknemlige.

kr 250

Tid er luksus. Egentid er nødvendig!

Tomt på lager

Varenummer: Breathwork for emosjonell detox Kategori:
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.