Breathwork – gi slipp 7.mars

Mye av veksten vår handler om å gi slipp på hvem jeg trodde jeg skulle være og hvordan livet mitt skulle se ut. Det har også handlet om å gi slipp på alle «tingene» som har blokkert meg i livet. Ingens liv har fungert akkurat som de hadde planlagt, og likevel holder vi fast på de samme tingene selv om det ikke ble slik vi trodde det skulle bli. De fleste av oss registrerer ikke at vi ofte reagerer og tar valg ut fra frykt og tidligere erfaringer. Vi fortsetter å gjøre det samme – og forventer et annet resultat…

Gi slipp på alle tingene som ikke tjener deg slik at du kan bli den du var ment å være.

Livestream Praktisk Informasjon
Dato
: tirsdag 7. mars
Klokkeslett: 19.00 – 20.15
Sted: zoom
Varighet: ca 1.15 minutter
Pris: 250,-

Viktig – slik gjør vi det!
Du registrerer deg ved å kjøpe dette produktet! Når du har gjennomført kjøpet sender jeg deg informasjon du trenger for å logge deg på zoom.

Det er veldig viktig at du sørger for at du har Zoom oppdatert på enheten din (telefon,nettbrett, datamaskin) og logger på 10 minutter før vi starter for å være sikker på at du ikke har noen problemer med å logge på Zoom.

Det er 72 timers reprise tilgjengelig etter timen. Jeg sender deg en link på e-post når den er klar.

Alt salg er endelig. Det gis ingen refusjoner, bytte eller overføringer. Vennligst ikke send e-post og spør. De er det samme som konsertbilletter. Du kan selge dem videre eller gi dem bort til noen som vil være evig takknemlige.

kr 250

Tid er luksus. Egentid er nødvendig!

Tomt på lager

Varenummer: Breathwork for å gi slipp Kategori:
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.