Breathwork – gi slipp på stress og engstelse 21.februar

Pustearbeid for å fjerne stress og engstelse
Vi kjenner alle på stress og angst på et eller annet tidspunkt i livet. Og med verden slik den er nå etter pandemien, med krigen i Ukraina og kraftig økning i levekostnadene gjør at livet ikke flyter slik det gjorde tidligere. Men vi må så godt vi kan forholde og tilpasse oss den nye normalen. Men hva skal du gjøre med det?

Breathwork er den beste måten å fjerne disse tingene rakst og effektivt fra nervesystemet. Du vil føle deg lettere enn noen gang før, og du vil være i stand til å håndtere det som kommer. Du har overlevd alle de vanskeligste dagene dine og du er sterkere enn du tror. Det er på tide å leve i nåtiden og ikke kverne over fortiden og bekymre deg for fremtiden. Vi puster alle grunt inn i brystet, noe som aktiverer det sympatiske nervesystemet og fremmer engstelse og angst. Bare det å begynne å puste dypt inn i magen vil få deg til å slappe av.

Engstelse og angst kan være smittsomt og den største gaven vi kan gi oss selv er å være tilstede i øyeblikket og være et forbilde for andre. Hvis du kan gi slipp på stress, angst og frykt, så kan du hjelpe andre rundt deg som kanskje sliter. Du må først ta på deg oksygenmasken før du kan hjelpe personen ved siden av deg.

Livestream Praktisk Informasjon
Dato
: tirsdag 21. februar 2023
Klokkeslett: 19.00 – 20.15
Sted: zoom
Varighet: ca 1.15 minutter
Pris: 250,-

Viktig – slik gjør vi det!
Du registrerer deg ved å kjøpe dette produktet! Når du har gjennomført kjøpet sender jeg deg informasjon du trenger for å logge deg på zoom.

Det er veldig viktig at du sørger for at du har Zoom oppdatert på enheten din (telefon,nettbrett, datamaskin) og logger på 10 minutter før vi starter for å være sikker på at du ikke har noen problemer med å logge på Zoom.

Det er 72 timers reprise tilgjengelig etter timen. Jeg sender deg en link på e-post når den er klar.

Alt salg er endelig. Det gis ingen refusjoner, bytte eller overføringer. Vennligst ikke send e-post og spør. Det er det samme som konsertbilletter. Du kan selge dem videre eller gi dem bort til noen som vil være evig takknemlige.

kr 250

Tid er luksus. Egentid er nødvendig!

Tomt på lager

Varenummer: Breathwork - gi slipp på stress og engstelse Kategori:
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.