Breathwork for en ny start 3.1 kl 19-20.15

Før vi kan skrive neste kapittel i historien vår, må vi gi slipp på det siste. Du skriver din historie, og du kan skrive et nytt kapittel når som helst. Vi starter det nye året med gode forsetter. Vi setter oss noen mål og noen intensjoner for å hjelpe til med å rydde ut og gi slipp på året som har gått. Det er det vi vil fokusere på i denne klassen.

Livestream Praktisk Informasjon
Dato
: tirsdag 3. januar 2023
Klokkeslett: 19.00 – 20.15
Sted: zoom
Varighet: ca 1.15 minutter
Pris: 250,-

Viktig – slik gjør vi det!
Du registrerer deg ved å kjøpe dette produktet! Når du har gjennomført kjøpet sender jeg deg informasjon du trenger for å logge deg på zoom.

Det er veldig viktig at du sørger for at du har Zoom oppdatert på enheten din (telefon,nettbrett, datamaskin) og logger på 10 minutter før vi starter for å være sikker på at du ikke har noen problemer med å logge på Zoom.

Det er 72 timers reprise tilgjengelig etter timen. Jeg sender deg en link på e-post når den er klar.

Alt salg er endelig. Det gis ingen refusjoner, bytte eller overføringer. Vennligst ikke send e-post og spør. De er det samme som konsertbilletter. Du kan selge dem videre eller gi dem bort til noen som vil være evig takknemlige.

kr 250

Tid er luksus. Egentid er nødvendig!

Kjøp nå med
Varenummer: Breathwork for å gi slipp-1 Kategori:
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.