Mindfulnessklasse 14.februar

Online Mindfulnessklasse
Lumi Signatur er vår introduksjonsklasse med breathwork/pusteøvelser, mindfulness og meditasjon med fokus på kroppen og pusten vår.

Nå kan du være med på en online mindfulnessklasse som inneholder pusteøvelse, mindfulnessøvelse og meditasjon. Denne mindfulnessklassen har fokus på stressreduksjon og velvære ved å roe ned sinnet og kroppen. Klassen er ledet og passer for alle.

Praktisk informasjon
Dato
: tirsdag 14. februar
Klokkeslett: 19.00
Sted: zoom
Varighet: ca 30 minutter
Pris: Gratis

Viktig – slik gjør vi det!
Du registrerer deg ved å “kjøpe” dette produktet, og denne klassen er gratis! Når du har gjennomført “kjøpet” sender jeg deg informasjon du trenger for å logge deg på zoom.

Det er veldig viktig at du sørger for at du har Zoom oppdatert på enheten din (telefon,nettbrett, datamaskin) og logger på 10 minutter før vi starter for å være sikker på at du ikke har noen problemer med å logge på Zoom.

Vær forsiktig!
Mindfulness kan gi deg økt lykkefølelse. Mindre opplevd stress. Bedre kontroll over livet ditt. Økt selv-medfølelse. Økt medfølelse overfor andre. Blir mer positiv og optimistisk. Bedre helse. Redusert angst og depresjon. Bedre fokus. Økt produktivitet og kreativitet. Roligere. Økt klarhet. Din nåværende bevissthet kan gi deg indre ro og et bedre liv, men du må gjøre jobben selv.

Hvis du er i tvil, har en sykdom eller er under behandling, vennligst kontakt din lege eller annet autorisert helsepersonell før du mediterer eller gjør pusteøvelser!

Spørsmål? Send meg en mail!

kr 0

Tid er luksus. Egentid er nødvendig!

Tomt på lager

Varenummer: Mindfulnessklasse 14.februar Kategori:
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.