Slik forbereder du deg til Lumi Live Breathwork online

mindful Yoga Nidra breathwork

MERK: Hvis det er første gang du gjør en Lumi Live Breathwork online, ikke vent til timen begynner med å lese disse instruksjonene. Hvis du gjør det, kommer du for sent og går glipp av viktig informasjon som du trenger for å gjøre pusteteknikken riktig.

Teknologi – zoom

Last ned Zoom-appen til datamaskinen eller enheten din hvis du ikke allerede har den installert. Logg inn på klassen minst 15 minutter for tidlig (ikke vent til siste minutt – du kan ha tekniske problemer eller oppleve problemer med å logge på). Skriv navnet ditt i Zoom-boksen slik at jeg vet hvem du er.

I rommet – første gang du gjør breathwork?

Hvis dette er første gang du gjør Breathwork, foreslår jeg at du plasserer datamaskinen/nettbrettet/telefonen slik at jeg kan se deg fra livet og opp når du ligger nede. Ha på lyset i rommet slik at jeg kan se om du gjør pusteteknikken riktig. Du kan slå av kameraet hvis det gjør at du føler deg mer komfortabel. Hvis internettforbindelsen din er dårlig, kan det hjelpe å slå av kameraet.

Hodetelefoner er supert hvis du er alene. Hvis du er med sammen med andre, foreslår jeg at du kobler til eksterne høyttalere hvis du har det. For den beste opplevelsen, sørg for at du er i et rom hvor du har god internetthastighet (nær WiFi-ruteren).

Vi ligger på gulvet. Rull ut en yogamatte, teppe eller hva du måtte ønske å legge deg på. Alternativ så kan du ligge i sengen eller i sofaen. Vi har ingen pute under hodet. Du kan ha et pledd over deg dersom du ønsker det.

Du kan bruke en øyemaske eller øyepute for å dekke øynene dine. Dette kan gjøre at det lettere for deg å gi slipp.

Det er ideelt å gjøre pustearbeid når magen ikke er for full. Jeg foreslår at du ikke spiser noe de to siste timene før pusteøkten starter. Det fungerer fortsatt selv om du har spist, men det kan være litt ubehagelig å gjøre pustearbeid med for mye mat i magen.

Still for for deg selv og gjør jobben. Jeg kan ikke puste for deg, og bare fordi du er hjemme så betyr ikke det at du kan være lat😉

Oversikt over Lumi Live events

Våre nyeste events