Slik forbereder du deg for Lumi Live online Breathwork

MERK: Første gang du gjør en Lumi Live Breathwork online? Les disse instruksjonene først og ikke vent til vi skal starte sesjonen. Hvis du venter med å lese instruksjonen kan du risikere å komme for sent og går dermed gå glipp av viktig informasjon som du trenger for å gjøre pusteteknikken riktig.

Her finner du en oversikt over online breathwork sesjoner>>

Digitale forberedelser før online breathwork sesjonen

Last ned Zoom-appen til datamaskinen eller den digitale enheten din hvis du ikke allerede har den installert. Logg inn på klassen ca 15 minutter før vi starter (ikke vent til siste minutt – du kan ha tekniske problemer eller oppleve problemer med å logge på).

Plasser din digitale enhet (datamaskinen, mobil eller nettbrett) slik at den er ved siden av deg. Hodetelefoner er supert. Hvis du deltar sammen med andre mennesker i rommet foreslår jeg at du kobler til eksterne høyttalere for å få bedre lyd for alle.

Hvis dette er første gang du gjør Breathwork, foreslår jeg at du setter opp datamaskinen slik at jeg kan se deg fra livet og opp når du ligger ned. Ha lyset på i rommet slik at jeg kan se om du gjør pusteteknikken riktig. Du kan slå av kameraet hvis det gjør at du føler deg mer komfortabel. Hvis internettforbindelsen din er dårlig, kan det hjelpe å slå av kameraet.

Skriv navnet ditt og plasseringen din i Zoom-boksen.

Gjør deg klar for online breathwork sesjon

Ta frem en yogamatte, teppe, sofa seng eller hva du måtte ønske å ligge på. Du skal ligge og ikke sitte! Jeg har gjort det på strender og hotellgulv, så alt fungerer. Ingen unnskyldninger og ingen puter under hodet.

Har du en øyemaske, øyepute eller noe annet som kan dekke øynene dine så kan dette være nyttig og gjøre det lettere for deg gi slipp.

Ikke spis rett før du skal gjøre breathwork. Det beste er å gjør breathwork på «tom» mage så jeg foreslår at du ikke spiser noe de to siste timene før sesjonen. Det fungerer fortsatt hvis du har spist, men det kan være ubehagelig å gjøre tungt pustearbeid med full mage og kroppen er opptatt med å fordøye maten slik at vi ikke får fult utbytte av breathwork-klassen.

Følg mine instruksjoner under breathwork-klassen, selv om du er hjemme så betyr det ikke at du kan være lat. Det du legger inn i breathwork-klassen får du tilbake. Liten innsats – lite utbytte. Full innsats – fult utbytte.

Her finner du en oversikt over online breathwork sesjoner>>

mindful breathwork