Hvorfor og hvordan gjøre Live Online Breathwork-kurs

Vi har alle noe «gruff» som vi sliter med. Det de fleste av oss ikke er klar over er at vi har lagret «gruffet» og nærmest stengt det inne i kroppen vår. Og så kan dette «gruffet» kommer ut på ugunstige tidspunkter og på stygge måter. Noen ganger vil det manifestere seg som et generelt helseproblem. Vi vet at stress forårsaker hjertesykdom, autoimmun sykdom, depresjon, angst, fedme, diabetes, gastrointestinale problemer og så videre…

Hva om jeg fortalte deg at det finnes en pusteteknikk som vil fjerne lagrede negative følelsesmessige bagasje fra kroppen og sinnet? Ikke bare det, men du kan kjenne det skje allerede under den aller første sesjonen.

Denne opplevelsen er like kraftig på nett, og på noen måter enda mer kraftfull.
Her er hvorfor:

  • Det er lettere for folk å gi slipp på alle tingene sine når de er hjemme i sitt trygge rom.
  • Du kan ligge der og nyte utbetalingen så lenge du vil.
  • Det er ingen andre som kan distrahere deg.
  • Jeg veileder deg personlig gjennom hodetelefonene eller høyttalerne.
  • Du trenger ikke å kjøre etterpå.
  • Vi trenger alle dette sårt akkurat nå
online Mindfulness studio

Slik forbereder du deg til Lumi Live Breathwork online

mindful Yoga Nidra breathwork

MERK: Hvis det er første gang du gjør en Lumi Live Breathwork online, ikke vent til timen begynner med å lese disse instruksjonene. Hvis du gjør det, kommer du for sent og går glipp av viktig informasjon som du trenger for å gjøre pusteteknikken riktig.

Teknologi – zoom

Last ned Zoom-appen til datamaskinen eller enheten din hvis du ikke allerede har den installert. Logg inn på klassen minst 15 minutter for tidlig (ikke vent til siste minutt – du kan ha tekniske problemer eller oppleve problemer med å logge på). Skriv navnet ditt i Zoom-boksen slik at jeg vet hvem du er.

Teknologi – plasser din digitale enhet riktig

Plasser datamaskinen/nettbrett/telefon slik at den er ved siden av deg og slik at jeg kan se deg på skjermen fra livet og opp. Hodetelefoner er supert hvis du er alene. Hvis du er med sammen med andre, foreslår jeg at du kobler til eksterne høyttalere hvis du har det. For den beste opplevelsen, sørg for at du er i et rom hvor du har god internetthastighet (nær WiFi-ruteren).

I rommet – første gang du gjør breathwork?

Hvis dette er første gang du gjør Breathwork, foreslår jeg at du plasserer datamaskinen/nettbrettet/telefonen slik at jeg kan se deg fra livet og opp når du ligger nede. Ha på lyset i rommet slik at jeg kan se om du gjør pusteteknikken riktig. Du kan slå av kameraet hvis det gjør at du føler deg mer komfortabel. Hvis internettforbindelsen din er dårlig, kan det hjelpe å slå av kameraet.

Vi ligger på gulvet. Rull ut en yogamatte, teppe eller hva du måtte ønske å legge deg på. Alternativ så kan du ligge i sengen eller i sofaen. Vi har ingen pute under hodet. Du kan ha et pledd over deg dersom du ønsker det.

Du kan bruke en øyemaske eller øyepute for å dekke øynene dine. Dette kan gjøre at det lettere for deg å gi slipp.

Det er ideelt å gjøre pustearbeid når magen ikke er for full. Jeg foreslår at du ikke spiser noe de to siste timene før pusteøkten starter. Det fungerer fortsatt selv om du har spist, men det kan være litt ubehagelig å gjøre pustearbeid med for mye mat i magen.

Still for for deg selv og gjør jobben. Jeg kan ikke puste for deg, og bare fordi du er hjemme så betyr ikke det at du kan være lat😉

Oversikt over Lumi Live events

Våre nyeste events