Mindfulness Life Coaching

Mindfulness life coaching vil endre livet ditt

Er du klar for et liv på en sunn og meningsfull måte?

Vil du ha et liv hvor stress er mindre vanskelig og mer håndterbart?

Mindfulness life coaching gir deg en myk, men kraftfull kontroll over livet ditt i dag og livet du selv ønsker. Jeg tror du har makt og visdom til å skape et liv som passer dine dypeste ønsker. Som mindful life coach hjelper jeg deg til å ta valg og støtte deg i dine endringer. Dette fører til at du lever livet ditt slik du selv ønsker. Med mer livsglede og frihet på en mer mindful måte.

Transformasjon til en bedre versjon av deg selv

Jeg jobber sammen med deg for å hjelpe deg med å få klarhet om hvordan du ønsker å endre din karriere, dine forhold og relasjoner, helse eller et annet område i livet hvor du har en følelse av å være begrenset eller sitte fast. Når vi begynner å grave i dybden det er enkelt (nesten magisk) hvordan du begynner å løse opp hindringer og begynner å se livet klarere. Og når klarheten og erkjennelsen av at du faktisk har noe å si i ditt eget liv og fremtid, er det utrolig hvor raskt transformasjonen/endringen skjer.

Transformasjon er en indre prosess om hvordan du forholder deg til ditt liv og hvordan du forholder deg til de ytre omgivelsene. Din indre vekst fører til en bedre versjon av deg selv, og den begynner faktisk allerede før du kontakter meg. Det er din indre drivkraft som forteller deg at du trenger endring i livet ditt. Jeg hjelper deg å navigere i landskapet ditt. Du sitter selv på svarene.

Hvis ditt dypeste ønske er at det livet du lever på utsiden faktisk matcher livet du er ute på innsiden, er mindful life coaching for deg.

Du er naturlig intuitiv, åpen, tenkende og intelligent. Men for mange så er dette dypt begravet i oss bak stress og daglige rutiner og gjøremål. Men om du er inspirert til å leve for å oppfylle det spennende livet du ønsker og er klar, så anbefaler jeg deg å starte transformasjonen til en bedre versjon av deg selv nå.

Mindfulness life coaching er transformerende samtaler

Etter våre samtaler vil du føle deg lettere, friere og mer fylt av håp for fremtiden. Vel, kanskje ikke med en gang. Men når du får bedre oversikt over livet du lever og det livet du ønsker og hvordan du skal komme deg dit har du begynt reisen mot ditt nye liv.  De uttrykker at det å være dypt ærlige om hva de trenger og ønsker skaper en frihet de aldri visste var mulig.

Det trygge og hellige rommet som etableres under en mindfulness life coaching time er motiverende og inspirerende. Forsiktig og kraftfullt flytter vi oss mot en mindful endring i livet.

Mitt løfte til deg

Gjennom mindfulness life coaching er jeg tilstedet og viet til din indre vekst og ekspansjon. Livet ditt skal utforskes i dybden ved å stille direkte og gjennomtenkte spørsmål som er tilpasset deg og din situasjon.

Å lytte oppmerksomt til alt du sier, og det du ikke sier. Ved mindful life coaching tar vi også med kroppen og sansene, ikke bare intellektet og drømmene.

Å gi deg personlige verktøy og ressurser som du forvandler til nye måter og vinkler til hvordan du ser på livet ditt på en mindful måte.

Min tilnærming er personlig, direkte og enkel. Vi går inn i et forhold hvor jeg fullt ut støtter deg mens du utforsker dine tanker og livsvalg.

Fortell meg hva du vil, og jeg skal hjelpe deg å komme dit på en mindful måte.

Din forpliktelse til deg selv

Du er klar til å være åpen og ærlig om ditt eget liv.

Du er enig i at det er på tide å se din egen innside for å finne ut hva du egentlig vil og hva som holder deg tilbake.

Du er villig til å bremse ned og møte opp for ditt eget liv.

Du er begeistret for å være på en vei med personlig vekst.

Du er klar for endring i livet.

Vil du ha et bedre liv?

Mindfulness Life Coaching kan gjør ditt liv bedre på de viktigste områdene i livet ditt. 

Kontakt oss for en uforpliktende samtale.