mindful breathwork

Mindfulnessprogram: øke produktiviteten

Mindfulnessprogram: øke produktiviteten er et sett med mindfulnessøvelser og breathwork for å redusere stress, få klarhet og fokus.

I følge Harvard Medical School så er stress direkte eller indirekte årsak til ca 80 prosent av alle sykdommer. Selv om stress ikke trenger å være negativt i seg selv så er negativt stress over tid en viktig grunn til at produktiviteten synker.

Tips! 
Multitasking er en dårlig løsning. Ha full fokus på oppgaven og gjør den ferdig før du går videre til neste. Ellers så risikerer du at alle oppgavene dine blir middelmådige.

I dette programmet har jeg satt sammen mindfulnessøvelser som hjelper deg til redusere stress for å øke produktiviteten.

Slik gjør du det:

Gi deg selv et bedre liv

Trinn 1- lær deg å meditere med pusten

Her lærer du det som kanskje er verdens eldste meditasjonsteknikk med over 5.000 år gammel tradisjon, anapana-meditasjon.

Denne meditasjonsteknikken er å anse som den originale mindfulness-meditasjonsteknikken. Den er utgangspunkt for pust-orienterte meditasjoner med pusteanker og Vipassana.

Dette er et kort kurs for deg som vil komme raskt igang. Jeg anbefaler at du starter med å praktiserere daglig.

Jeg vil ta meditasjonskurset nå!

online Mindfulness studio

Trinn 2 – Velg et tema

Hva er hovedutfordringen din? Stress? Søvn? Angst? Selvtillit? Kaos? Alle fører til redusert effektivitet og presisjon når du jobber/produserer.

Velg mellom følgende meditasjoner

Velg mellom følgende pusteøvelser

Har du god tid (30 minutter) her får du full pakke.

Mindfulnessklassen Signatur30

Sett av en halv time til deg selv og gi deg den egenkjærligheten du trenger i en kaotisk og stressende hverdag. Mindfulnessklassen Signatur30 gir deg rolig Breathwork, body scan og mindfulnessmeditasjon.
Jeg vil ta mindulnessklassen Signatur30 nå!

Tips

Gjør det hver dag

Du kan bruke mindfulnessverktøyene når du trenger det, nærmest som en pille. Men det beste resultatet får du ved å ha en regelmessig praksis.

  1. Mediter til en fast tid hver dag. Sett av for eksempel kl. 6.30 og med10-20 minutter.
  2. Dersom du har anledning mediter to ganger om dagen. Om morgenen før frokost og ettermiddagen før du spiser middag.
  3. Velg gjerne samme tema over lenger tid, for eksempel 1-2 uker.
  4. Det gjør ingenting om du glemmer å meditere en dag. Du trenger ikke å «ta igjen» men bare fortsett.
  5. Superstresset på jobben? Sett av tid til å meditere eller gjøre pusteøvelser i 5-10 minutter slik at du får roet deg ned. Få oversikt og prioriter arbeidsoppgavene.
  6. Vær tålmodig, mindfulness er en ferdighet det tar tid og øvelse å utvikle. Ikke forvent å se umiddelbare resultater. Vær snill og god med deg selv mens du etablerer praksisen din.

Husk at mindfulness er en praksis, ikke et mål. Jo mer du øver, jo mer vil du utvikle dine mindfulness-ferdigheter og jo flere fordeler vil du oppleve.