Lumi Mindfulness – ditt personlige mindfulness studio

Lumi Mindfulness er en online plattform for mental helse og velvære som fokuserer på at du skal få et bedre liv.

Gjennom stressreduksjon opplever du mer sinnsro, økt velvære og personlig vekst.

Lumi Mindfulness er medlemsbasert og du har full tilgang til on-demand innhold: mindfulnessverktøy, meditasjoner, breathwork/pusteøvelser.

Vi tilbyr klassetimer, kurs, workshops og andre events for at du skal få et bedre liv i hverdagen.

Lumi har et eget medlemskap for bedrifter og offentlige virksomheter.

Kjenner du på stresset?

Utbrent eller møtt lettveggen?

Eller kanskje du søker mer sinnsro?

Jeg heter Karl Henrik Lundh er Mindfulness Life Coach. Det er jeg som driver Lumi Mindfulness og det er meg du møter og skal meditere og gjøre breathwork/pusteøvelser sammen med.

Stress gjør oss syke

Hverdagen vår er stressende og vi blir syke av det. Forskning ved Harvard Medical School viser at ca 90 prosent av alle legebesøk var direkte eller indirekte relatert til stress. Det er dette vi skal gjøre noe med sammen. Gjennom stressreduksjon blir vi klarere og tar bedre beslutninger som former livet vårt.

Personlig velvære der du er

Lumi Mindfulness er et medlemsbasert mindfulness studio som fokuserer på personlig velvære med mindfulle verktøy som mindfulness-meditasjoner og -verktøy, breathwork/pranayama/pusteøvelser og Yoga Nidra. Du har tilgang til et stort utvalg av on-demand innhold – der du er, når du trenger det.

Lumi Mindfulness Studio er online og live

Her finner du online klasser/timer, events, kurs og workshops online via zoom og for privatpersoner og private og offentlige virksomheter. Du kan også få et spesialtilpasset mindfulnessprogram for din virksomhet.

Personlig stressreduksjon og velvære via zoom der du er!

Kort om Karl Henrik Lundh

Karl Henrik er mindfulness coach og gründer av nettbutikken LumiYoga.no, har utviklet meditasjonsteknikken Lumi Meditasjon og her Lumi Mindfulness. Han er utdannet og sertifisert mindfulness instruktør og meditasjonslærer i flere teknikker. Sertifisert med fordypning innen Breathwork/Pranayama (pusteteknikker), yoga nidra og mindful yoga. Karl Henrik baserer seg på flere årtusen gammel visdom kombinert med dagens vitenskap. Han har hatt en regelmessig meditasjonspraksis siden 2003 og har flere tusen timer med utdanning, kurs og egenstudier.

Noen av Karl Henrik sine lærere er: Dr. Deepak Chopra, Dr. David Frawley, Roger Gabriel, Charlie Knowles, Patrick McKeown, Jon Paul Crimi, Dan Brulé, Michaël Bijker, Lucas Rockwood, Scott Moore og Gillian Godtfredsen.

Lumi Brands

  • Lumi Mindfulness™
  • Mindfulnesshelgen™
  • Mindfulnessdagen™
  • Lumi Breathwork™
  • ABC Breathwork™
  • Lumi Meditasjon™
  • Lumi Meditation™
  • Stresskuren™
  • Pustekuren™
  • Lumi Yoga™

Trenger du mindfulness i livet ditt eller på jobben?

Kontakt meg i dag for en uforpliktende samtale om hva mindfulness kan gjøre for deg eller på arbeidsplassen din.