Online Mindfulness-studio

Lumi Mindfulness meditasjon med Karl Henrik Lundh

Online Mindfulness-studio

Lumi Mindfulness er Norges første rendyrkede Online mindfulness-studio

Velkommen til Lumi Mindfulness

Som et online mindfulness-studio tilbyr vi online klassetimer, kurs, workshops og events. Vi skal ha et bredt utvalg av enkle og eklektiske klasser som ledes av Mindfulness Coach Karl Henrik Lundh og andre eksperter som er mindfulnessinstruktører, meditasjonslærere og yogalærere, samt relevant helsepersonell.

Lumi Mindfulness…

  • søker å gjøre mindfulness interessant, inspirerende og enkel for alle fra deg som er en travel, skeptisk, nysgjerrig og søkende.
  • søker å gjøre det enkelt å lære, bli inspirere deg til å stoppe opp og ta en pause fra det daglige livet. Sitte i stillhet. Kjenne på pustens, og din tilstedeværelse.
  • vil gjøre det vanskelige enklere for deg uten for mye fiksfakseri. Du trenger ikke å bekjenne deg til en religion. Tvert i mot så er alle trosretninger velkommen.
  • vil tilby et bredt utvalg av klassetimer, kurs, workshop og events hvor du lærer enkle, men kraftfulle verktøy for å redusere stress, finne mening, leve sunnere, bli mer lykkelig, ja, rett og slett få et bedre liv.

Mindfulness definisjon

Det finnes flere definisjoner av mindfulness. Vi definerer mindfulness som: bevisst tilstedeværelse fra øyeblikk til øyeblikk med åpent sinn og åpne sanser.

Våre tilbud

Vi tilbyr klassetimer, kurs, workshops og events som har til hensikt å gi deg enkle og kraftfulle mindfulness-verktøy om igjen vil kunne gi deg et bedre liv i hverdagen. I tillegg så tilbyr Mindfulness Coach Karl Henrik Lundh privat coaching til deg som trenger å få mer «orden» på livet.

Se våre mindfulnesstilbud her!

Les mer om privat Mindfulness Coaching her!

Karl Henrik Lundh – Mindfulness Coach

Lumi Mindfulness eies og drives av Mindfulness Coach Karl Henrik Lundh. Han er også gründeren bak LumiYoga.no som er en av landets eldste nettbutikker som tilbyr miljøvennlig yogautstyr for den kresne og kvalitetsbevisste yogi.

Bli medlem her!

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.