Personvernærklæring

Hva slags informasjon samler vi inn?

Vi mottar, samler inn og lagrer all informasjon du skriver inn på nettstedet vårt eller gir oss på annen måte. I tillegg samler vi inn IP-adressen (Internet Protocol) som brukes til å koble datamaskinen din til Internett; Logg Inn; epostadresse; passord; datamaskin og tilkoblingsinformasjon og kjøpshistorikk.

Vi kan bruke programvareverktøy til å måle og samle inn øktinformasjon, inkludert svartid på sider, lengde på besøk på bestemte sider, informasjon om sideinteraksjon og metoder som brukes til å bla bort fra siden.

Vi samler også personlig identifiserbar informasjon (inkludert navn, e-post, passord, kommunikasjon); betalingsdetaljer (ikke kredittkortinformasjon), kommentarer, tilbakemeldinger, produktanmeldelser, anbefalinger og personlig profil.

Hvordan samler vi inn informasjon?

Når du gjennomfører en transaksjon på nettstedet vårt, som en del av prosessen, samler vi inn personlig informasjon du gir oss, for eksempel navn, telefonnummer og e-postadresse. Din personlige informasjon vil bare bli brukt av de spesifikke grunnene som er angitt ovenfor.

Hvorfor samler vi inn informasjon?

Vi samler inn slik ikke-personlig og personlig informasjon for følgende formål:

Å tilby og betjene tjenestene;

For å gi brukerne løpende kundesupport og teknisk støtte;

For å kunne kontakte våre besøkende og brukere med generelle eller personlige servicerelaterte varsler og salgsfremmende meldinger;

For å overholde gjeldende lover og regler.

Hvordan lagrer, bruker og deler vi din personlige informasjon?

Vår nettløsning er lagret på server hos Domeneshop i Norge. Data lagres på sikre servere bak en brannmur.

Ved oppretting av abonnement må du registrere dine betalingsdetaljer. Vi lagrer ikke informasjonen på våre servere men tar vare på navn på kortutsteder (VISA eller Mastercard) og de fire siste sifrene i kortnummeret. Betalingsdetaljene som hele kortnummeret, utløpsdato og sikkerhetsnummeret på kortet er aldri innom våre servere. Vi benytter oss av sikker tredjepartløsning fra PayPal som behandler og utfører alle transaksjoner.

Hvordan kommuniserer vi med brukere?

Vi kan kontakte deg for å varsle deg om nyheter, kontoen din, for å feilsøke problemer med kontoen din, for å løse en tvist, for å samle inn gebyrer eller skyldige penger, for å avstemme dine meninger gjennom undersøkelser eller spørreskjemaer, for å sende oppdateringer om selskapet vårt, eller som ellers nødvendig å kontakte deg for å håndheve brukeravtalen, gjeldende nasjonale lover og enhver avtale vi måtte ha med deg. For disse formål kan vi kontakte deg via e-post, telefon, tekstmeldinger og post.

Sletting av data

Hvis du ikke vil at vi skal behandle dataene dine lenger, kan du kontakte oss ved å sende oss e-post til: kundeservice@lumimindfulness.no

Oppdateringer av personvernregler

Vi forbeholder oss retten til når som helst å endre denne personvernerklæringen, så les den ofte. Endringer og avklaringer trer i kraft umiddelbart etter at de er lagt ut på nettstedet. Hvis vi gjør vesentlige endringer i denne policyen, vil vi varsle deg her at den er oppdatert, slik at du er klar over hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den, og under hvilke omstendigheter, hvis noen, vi bruker og / eller avslører den.

Spørsmål og kontaktinformasjon

Hvis du vil: få tilgang til, korrigere, endre eller slette personlig informasjon vi har om deg, er du invitert til å kontakte oss på karl.henrik@lumimindfulness.no